Markó Tamás

Ismerd meg az alapítót

A fenntartható sikerességhez elegendhetetlen a tudatosság és önismeret.

Bölcsészlelkű szociológusból avanzsáltam át adatelemzővé, de mire épp feleszméltem volna ebből, már dübörögtem is tovább a “corporate ranglétrán” és kineveztek vezetőnek, egyben belső stratégiai tanácsadónak. Az évek során még egész jól kigyúrtam magam, mint projektvezető és változásmenedzser is, pici coaching szemléletű vezetéssel megfűszerezve.

Sok területen dolgoztam már, a legtöbbet mégis abból profitáltam, hogy az évek során kitapasztaltam, hogyan tudok a leghatékonyabban dolgozni, sikerült kialakítanom egy önazonos életstílust mely egyszerre szolgálja a szakmai fejlődésem és a mindennapi jóllétem. A környezetemben viszont azt tapasztaltam, hogy egy nem mindenki számára evidens, innen jött a felismerés, majd váltás, ezzel együtt a saját álmok megvalósítása: vállalkozó lettem.

Elkezdtem kombinálni mindazt, amiben igazán jó vagyok, egyben a legszívesebben is csinálom: vállalkozókat támogatok abban, hogy önmaguk időgazdálkodási gurujává váljanak!

Az Üzleti Érték podcast házigazdájaként is ismerhetsz engem, rendszeresen szoktunk önfejlesztő, időgazdálkodás témájú adásokkal jelentkezni. A teljesség igénye nélkül ajánlom figyelmedbe, hallgass bele bátran: